hager
المساهمات : 13 تاريخ التسجيل : 10/08/2007
| موضوع: طريقة عمل جولاش الأحد أغسطس 12, 2007 6:08 pm | |
| طريقة عمل جولاش ( البقلاوة ) المقادير ------------------------------------------------- نصف كيلو جلاش الالى +1كوب نسلى +150 جرام مكسرات +فانليا طريقة الصنع / ------------------
احضار وعاء مستاطيل مقاس 28 تسيح المسلى على النار الهادئة وتوضع ربع كمية المسلى السائح فى الصنية وتفرد نصف عجينة الجولاش ونضيف ربع كمية المسلى على الجولاش وتفرد المكسرات فى النصف يغطى باقى كمية الجولاش فوق المكسرات وتوضع باقى كمية المسلى على وجة الصنية وتقطع الصنية الى مثلثات او مربعات حسب الرغبة 0
طريقة التسوية ----------------
نشعل الفرن قبل الاستخدام على الاقل ب 10 دقائق ونظبط درجة الحرارة من 140 الى 160 درجة ثم توضع الصنية داخل الفرن لمدة 15 دقيقة حتى يحمر الوجة وتخرج الصنية من الفرن وتطرق الصنية حتى تبرد تماما على الاقل ساعة طريقة عمل الشربات ---------------------
نصف كيلو سكر + 2كوب ماء + نصف لمونة ويتم وضعها على النار وتغلى لدرجة اللزوجة ثم توضع نصف ملعقة فانيليا صغيرة فور نزولها من على النار وتطرق حتى تبرد لمدة نصف ساعة ثم توضع فوق صنية البقلاوة وبالهنا والشفاء yarab t3gebak ya mostafa ba2a | |
|
Ahmed
المساهمات : 53 تاريخ التسجيل : 06/08/2007
| موضوع: رد: طريقة عمل جولاش الإثنين أغسطس 13, 2007 1:46 am | |
| ya3 ya3 ya3 maba7ebosh ya hager bas shokran lekee we awzek t3mele el Pizza | |
|
Admin Admin
المساهمات : 54 تاريخ التسجيل : 05/08/2007 العمر : 35
| موضوع: رد: طريقة عمل جولاش الثلاثاء أغسطس 14, 2007 6:09 am | |
| اشطة يا هاجر انا بحبة اوى ..................
انتى بتعرفى تعملى رز بالبن؟ لو بتعرفى اكتبية بس بعد البيتزا عشان نجيب | |
|